Zag Bijoux

Zag Bijoux

Njegova priča počinje s Michelle, djevojkom koja je odrastala u inspirativnom okruženju Pariza 1980-ih, gdje su kreativnost i moda bili temeljni dio obiteljskog nasljeđa. Obitelj osniva tvrtku modnih dodataka koja je odmah postigla uspjeh, a cvjetajući u takvoj atmosferi, stvaranje postaje obiteljska religija. 2009. godine Michelle razvija vlastitu kreativnost i svoju strast pretače u vlastiti brend nakita, uz podršku svog brata Hervéa, stvarajući ZAG bijoux s ciljem pružanja visokokvalitetnog nakita koji stavlja naglasak na jednu stvari –  naglašavanje ženske ljepote.

Svaki komad nakita prolazi kroz rigoroznu provjeru kvalitete kako bi se osigurao besprijekoran standard, a glavni materijal svih kreacija je nehrđajući čelik 316L. Ovaj materijal, koji se inače koristi za proizvodnju kirurških instrumenata, postao je preferirani izbor za ZAG nakit. Izrađen je s posebnom pozornošću prema hipoalergenosti i trajnosti, čineći ga savršenim za suvremene žene u pokretu.

Nehrđajući čelik 316L prekriven je tankim slojem zlata kako bi se pružila dragocjena i izdržljiva zaštita. Strast dizajnerice prema prirodnom kamenju odražava se u najljepšim komadima nakita, gdje je svaki kamen pažljivo odabran. Svaki komad kamenja pažljivo se obrađuje u različite oblike ili male perle, a potom ih majstori ručno razvrstavaju, stvarajući blistave komade s ljubavlju prema detaljima. Michellina ljubav prema kamenju navodi je na stvaranje većih komada u ograničenim serijama. Tako se veliki prirodni kameni postavljaju na prstenje ili na narukvice.

Rezultat je paleta prirodnih kamenja poput lapisa, malahita, karneola, tirkiza i mnogih drugih, omogućavajući vam da odaberete nakit u jednobojnom stilu ili se odvažite na mješavinu boja.

Prahir je ekskluzivni zastupnik ZAG bijoux nakita za Hrvatsku, pružajući vam pristup ovoj unikatnoj kolekciji nakita prirodnog kamenja – i prirodne elegancije.

 

To top