Uvjeti dostave

Putem trgovine Dellure moguće je izvršiti kupnju proizvoda isključivo na teritoriju Republike Hrvatske što podrazumijeva i isporuku kupljenih proizvoda isključivo na teritoriju Republike Hrvatske.

Dostavu kupljenog proizvoda obavlja društvo PRAHIR radnim danom putem dostavne službe na adresu koju je Kupac naznačio prilikom ispunjavanja narudžbe, u rokovima naznačenim pod Uvjetima dostave.

Društvo PRAHIR zadržava pravo da pojedinu narudžbu podijeli u više pošiljaka ukoliko su naručeni artikli u različitim skladištima ili ako dio naručenih artikala trenutno nije na zalihi. U slučaju višekratnih isporuka iz iste narudžbe Kupac ne snosi dodatne troškove isporuke/uručenja (uručenje se naplaćuje samo jednom, bez obzira na broj pojedinačno uručenih artikala).

Rokovi dostave računaju se od trenutka predaje narudžbe dostavnoj službi, a utvrđeni su detaljno u Uvjetima uručenja objavljenim na internetskim stranicama www.dellure.hr. U navedenim Uvjetima dostave detaljnije su utvrđeni svi relevantni podaci o rokovima, troškovima, cijenama i načinu dostave proizvoda.

Ako dostava proizvoda ne bude izvršena jer se Kupac u vrijeme uručenja nije zatekao na adresi, Kupcu će se ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke te će pošiljku moći preuzeti u roku čuvanja pošiljke koji određuje pružatelj dostavnih usluga. Ukoliko pošiljka ne bude preuzeta u naznačenom roku, smatrat će se da je Kupac otkazao narudžbu. Eventualne naknade pružatelja poštanskih usluga koje isti zaračunava u slučaju ne preuzimanja pošiljke prilikom prve dostave (npr. ležarina, trošak ponovne dostave) nisu uključene u cijenu dostave.

 

Cijene dostave

Društvo PRAHIR naplaćuje Kupcu uslugu dostave Proizvoda sukladno cjeniku naznačenom u Uvjetima dostave objavljenom na internetskim stranicama www.dellure.hr. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda u svrhe dostave (zaštitno pakiranje i sl.).

 

Dostavne službe

 

HRVATSKA POŠTA d.d.

Rok dostave 1-3 radna dana na područje cijele Hrvatske, cijena dostave 5,5 €. Cijena dostave na paketomat Hrvatske pošte 2,60 €. Tijekom 11. i 12. mjeseca zbog povećanog broja narudžbi moguća su odstupanja od navedenih rokova. 

 

GLS

Dostava vrijedi samo za Zonu I. Rok dostave 1-3 radna dana u Zoni I, cijena dostave 5,5 €. Cijena dostave na paketomat GLS-a 3,5 €. 
Poštanske adrese koje ne spadaju u Zonu I možete pronaći na poveznici: GLS nacionalna Zona II 
Više informacija o dostavi na otoke možete pronaći na poveznici: GLS raspored dostave na otoke

Tijekom 11. i 12. mjeseca zbog povećanog broja narudžbi moguća su odstupanja od navedenih rokova. 

To top