O nama

Naša priča

O nama

Naša priča

De'llure

brand koji dolazi iz tvornice luksuza obitelji Prahir u sebi krije sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija koji spaja osjećaj za modne detalje Parižanki, glamouroznost Njujorčanki, energičnost Talijanki i boho chic Španjolki.

Osnovna premisa De’llure nakita je jednostavnost pri čemu se svi artikli mogu nositi odvojeno ili zajedno stvarajući tako cjelinu koja ostavlja dojam malog umjetničkog djela. Naglasak je stavljen na vječnu zlatnu boju u kombinaciji sa smaragdno zelenim, tirkizno plavim i nježno rozim tonovima koji se međusobno isprepliću stvarajući auru mističnosti i glamura, dok nježne linije daju notu profinjenosti i elegancije.

čelik
srebro
zlato

U našoj ponudi možete pronaći nakit od srebra i zlata sa ili bez 18 karatne pozlate, te smo ekskluzivni zastupnici za Hrvatsku jedinstvenog nakita od čelika francuskog branda ZAG Bijoux.

Zagrebačka obitelj Prahir

zlatni i dijamantni nakit te zaručničko i vjenčano prstenje kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije, kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji i dizajniranju bezvremenskih komada nakita, stvorenih da bi trajali godinama i prenosili se s generacije na generaciju.

To top